.

.

Daiwa Saltiga G Брод Прачка Линија Wt 12-SAG703MRS-TR

Daiwa Saltiga G Брод Прачка Линија Wt 12-SAG703MRS-TR

DEN 1.00
Износ

Даива Салтига Г Патување Прачка чувствува и риби како едно парче прачка. Карактеристики V-flex ferrules кои имаат мазна, моќна акција и фуџи алуминиум оксид водичи. Триаголен зафат на предната страна за целосна контрола и удобност. Алуминиумски гимбал со гумена капа за задник. Вклучен е полу-тежок случај на патување. V-flex ferrules за мазна моќ. Водичи за алуминиум оксид. 3-парче прачки за сите дејства. Алуминиумско гимбално седиште со гумено капаче за задник. Триаголен зафат на предната страна за моќ и контрола. Полу-тешко патување случај.

R

Им се допаѓа и на купувачите