.

.

Бери Пластика СИТЕ Временски УСЛОВИ КЛИМАТИЗАЦИЈА Црвена Селотејп-1. во. Ид

Бери Пластика СИТЕ Временски УСЛОВИ КЛИМАТИЗАЦИЈА Црвена Селотејп-1. во. Ид

DEN 218.56
Износ

Карактеристики nashua Бр. 398 Size -1.89 во. x 60 YDColor-Black HVAC/Про Одделение Селотејп Лента 11 Мил Дебелина.Точка Димензија-3 х 6 х 6 во.Тежина на предметот-1,13 килограми.- SKU : TRVAL6055 Нашуа HVAC Сите Временски Селотејп, Црвена, 1.89" x 60.1 yd, 11 Мил Дебелина : Црвена боја. Користете во затворени простории или на отворено за запечатување, лепенка и поврзување. Користете за поправки во домаќинството. Користете ЗА ЗАПЕЧАТУВАЊЕ НА КАНАЛОТ ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА. Користете за повеќе површини. Создава издржлива врска.

R

Им се допаѓа и на купувачите