.

.

Елита слика Tonr Cagerdge - Алтернатива за Xero - црна - ласер - страници - секоја од нив

Елита слика Tonr Cagerdge - Алтернатива за Xero - црна - ласер - страници - секоја од нив

DEN 0.67
Износ

Елита слика Tonr Castrdge - Алтернатива за Xerox - црна - ласер - 1500 страници - 1 секоја. Премиум, замена Tonr Cagerdge е дизајниран да биде вистинска квалитетна алтернатива на OEM, додека нуди значителни заштеди. Тој е дизајниран за употреба во вашиот Xerox Phaser 3260, Work Centre 3215 и 3225 за исклучителни перформанси. Овој crtdg; lsr; Xer 3260; црно е одлично печатачи, мултифункции и материјали за печатење тон. Тоа е сосема нова ставка што ви доаѓа добро спакувано и брзо се испорачува! Phaser 3260. Work Centre 3215. Work Centre 3225.

R

Им се допаѓа и на купувачите