.

.

Оригинално црево за експанзија на резервоарот

Оригинално црево за експанзија на резервоарот

DEN 9343.84
Износ

Оригинално црево за експанзија на резервоарот Оригинален црево за експанзија е оригинален дел, во кутијата на производителот на автомобили, што го продаде новиот дилер на автомобили. Карактеристики и придобивки : Внатрешните облоги на снабдувачот со оригинална опрема се отпорни на електрохемиско пукање со голема јачина и отпорност на нафта, кал, сол, остатоци од патиштата и отпорност на озон на дестилирана вода и вода етилен гликол, мешавини на отпорност на температури на воздухот до 125 C, оригинално проширување на резервоарот за проширување Црево.

R

Им се допаѓа и на купувачите