.

.

Родез 28 Лесен Тврд Спинер Багаж

Родез 28 Лесен Тврд Спинер Багаж

DEN 0.67
Износ

ДУКАП развива и произведува производи под најригорозните стрес-тестови, симулирајќи сценарија од реалниот живот за да ја максимизира издржливоста на секоја компонента за да создаде совршен куфер. ДУКАП е повеќе од куфер, тоа е начин на живот.

R

Им се допаѓа и на купувачите