.

.

Сончева замена на чадор за покривање на крошна за 6,5 метри ребра чадор за внатрешен двор на пазарот

Сончева замена на чадор за покривање на крошна за 6,5 метри ребра чадор за внатрешен двор на пазарот

DEN 1.33
Износ

Универзална крошна се вклопува во чадорите од двор од 6,5 метри 6 ребра (вклучително и алуминиум, дрвена и фиберглас) одговара на чадорот што има должина на ребра од 40 "до 42 " само за замена на чадорите на чадорите (чадори ребра, пол и врвни финални не се вклучени) долго траење, долго трајно, долго траење, долго траење, долго траење, долго траење, долго траење, долго траење, долго траење, долго траење, долго траење, долго траење, долго траење, долго траење, долго траење, долго траење, долго траење, долго траење, долго траење, долго траење, долго траење, долго траење, долго траење, долго траење, долго траење, долго трајно, долго трае) Лесна за чистење и УВ заштита од 180 G УВ заштитен полиестерски ткаенина, Замена на изградба на воздушни вентилатори за замена на чадор за покривање на чадор за чадор за внатрешен двор од 6,5 метри 6 ребра (само крошна).

R

Им се допаѓа и на купувачите