.

.

Ајкула во. Притисни внатре. Диа. Притисни Месинг Намалување На Мета

Ајкула во. Притисни внатре. Диа. Притисни Месинг Намалување На Мета

DEN 0.67
Износ

Маиците за Намалување На Залак од ајкула доаѓаат во различни големини и овозможуваат намалување на големината на цевките на повеќе начини. Овие фитинзи лесно се ротираат по инсталацијата за да се олесни поврзувањето во тесни простори. Нема потреба од лемење, стеги, синдикати или лепак. Овие фитинзи се сертифицирани за употреба со цевки Од Бакар, ПЕКС, ЦПВЦ или ПЕ-R. ОДОБРЕНИЈА АССЕ 1061, АДС Б125. 3, НСФ/АНСИ 372-2010, НСФ/АНСИ 61. Користете за поврзување со која било комбинација на цевки од бакар, ПЕКС, ЦПВЦ или ПЕ-R. Иновативниот дизајн со притискање за поврзување овозможува брза и лесна инсталација. Фитинзите за притискање за поврзување не бараат лемење, лепак, синдикати или алатки. Монтирањето може да се ротира на цевката по инсталацијата што ја олеснува работата во тесни простори. Дизајниран за дистрибуција на вода за пиење, како и хидронски апликации за греење. Отпорен на корозија за подобрување на долговечноста.

R

Им се допаѓа и на купувачите