.

.

Дејвис 128; Водич За Пловење Правило За Мали Занаети

Дејвис 128; Водич За Пловење Правило За Мали Занаети

DEN 1.67
Износ

Ги опфаќа сите основни процедури и опрема. Вклучува список за проверка пред поаѓање, препорачана опрема и резервни делови, процедури за гориво, решавање проблеми со моторот, радио употреба, приколка, лансирање, закотвување, врзување јазли, сигнали за рака за скијање на вода. Дава правила на Американскиот Систем За Пловење и право на пат. Помага во итни случаи со покривање на сигнали за вознемиреност, процедури за пожар, влечење, временски предупредувања и прва помош (Хипотермија и КПР). МФГ# 128 УПЦ# 011698012800 Ги Опфаќа сите основни процедури и опрема за пловење. Вклучува список за проверка пред поаѓање, препорачана опрема и резервни делови. Вклучува процедури за гориво, решавање проблеми со моторот, радио употреба, приколка,. Вклучува лансирање, закотвување, врзување јазли, сигнали за рака за скијање на вода. Оваа едриличарска картичка обезбедува идеална алатка за обука или референца во секое време.

R

Им се допаѓа и на купувачите