.

.

Магма Монтажа Продолжување-8 А10-140

Магма Монтажа Продолжување-8 А10-140

DEN 431.84
Износ

Магма А10-140 Продолжување на планината 9ин Одговара На Продолжување На Монтирање оваа Екстензија Додава 8 " на Која Било Монтажа На Скара Од Морски Котел Магма. Атрибути : Материјал = 18-8 Нерѓосувачки Челик Модел Бр : 62945. Марка : Магма . Магма Морски Котел Монтажа 8" Продолжување. УПЦ : 88379101405. Тежина : 0.7. Димензии : 1х14х4.

R

Им се допаѓа и на купувачите