.

.

Национална Компанија За Дрвја фт. Снежна Морган Смрека Венец Со Јасни Светла

Национална Компанија За Дрвја фт. Снежна Морган Смрека Венец Со Јасни Светла

DEN 831.84
Износ

Оваа снежна морган Смрека венец карактеристики Се Чувствуваат реал® гранка врвот технологија, создавајќи декорација со извонреден реализам. Попрскана со снег и исечена со борови шишарки, оваа венец е претходно нанижана со 50 проѕирни светла што остануваат запалени дури и ако изгори сијалица. Оваа венец може да се прикаже преку врати, прозорци, камини, огради или огради на скали на внатрешни или покриени надворешни локации. Мерки 9 стапки. долго со дијаметар од 12 инчи. Карактеристики Се Чувствуваат реал® гранка врвот технологија за извонреден реализам. Претходно осветлени со 50 ул наведени јасни светла. Исечени борови шишарки и снег. 255 гранка совети. Внатрешна или покриена надворешна употреба. Светлосната низа има Основна Брава(ТМ) за да не испаднат светилките.

R

Им се допаѓа и на купувачите