.

.

Sports Sports Premium Bocce поставен со Carty Caddy

Sports Sports Premium Bocce поставен со Carty Caddy

DEN 2.67
Износ

И Hotdogs Grill, деца прскаат во базени, поставени се огномет и кампови се запалуваат, забавувајте ги гостите со оваа забавна игра за тревници користејќи сет на East Point Sports Bocce. Уживајте во светло синото и зеленото боење на топчињата од смола и поделете се на 2 екипи со употреба на која било боја. Погоден и за конкурентни и за обични играчи без разлика дали е искусен или не искусен, Sports Bocce Sports Bocce создава безброј можности за игри на отворено и за поврзување интеракции .

R

Им се допаѓа и на купувачите