.

.

Бебешка Удобна Луксузна Машинка За Нокти За Безбедност На Бебиња

Бебешка Удобна Луксузна Машинка За Нокти За Безбедност На Бебиња

DEN 2.33
Износ

Со Бебешки Нокти Ќе се ЧУВСТВУВАТЕ СИГУРНИ дека ќе ги исечете ноктите на прстите и прстите на вашето новороденче и детето. Дизајнот со едно сечило уверува дека не можете да ја исечете кожата на бебето. Рамната долна полица ја турка кожата на врвот на прстот назад и безбедно надвор од патот, така што само ноктот се сече. Едноставно подобар, помалку стресен и побезбеден начин за сечење на ноктите на прстите на бебето. ЌЕ се ЧУВСТВУВАТЕ СИГУРНИ дека ќе ги исечете ноктите на прстите и прстите на вашето дете, бидејќи дизајнот со едно сечило уверува дека не можете да ја исечете кожата на бебето. Рамната долна полица на тримерот за нокти ја турка кожата на врвот на прстот назад и безбедно надвор од патот, така што само ноктот се сече. НЕМА ДА ПРЕСЕЧЕТЕ ПРЕМНОГУ БЛИСКУ ДО ЧУВСТВИТЕЛНИОТ КРЕВЕТ ЗА НОКТИ. Ако сакате поблиску да ги исечете ноктите, едноставно притиснете ја полицата поцврсто на врвот на прстот за да се приближите до облогата колку што сакате. Вие контролирате колку кратко ќе го исечете ноктот. МАШИНКАТА Е ПОГОЛЕМА ПО ДИЗАЈН за полесно држење и ракување кога не сакате да направите грешка. Други машинки прикачуваат светла или лупа, кои не го решаваат проблемот со спречување на сечење на кожата на бебето. ДИЗАЈНИРАН ЗА ПОТЕНКИ НОКТИ НА ДЕЦА, но работи добро и за возрасни.

R

Им се допаѓа и на купувачите