.

.

8. Преиспитано ОЕМ алуминиумско тркало, машинско и сребро, се вклопува во 2014 година- Chevrolet Silverado 1500

8. Преиспитано ОЕМ алуминиумско тркало, машинско и сребро, се вклопува во 2014 година- Chevrolet Silverado 1500

DEN 1.67
Износ

Со сериозна и непоколеблива посветеност на клиентите да им обезбедат на клиентите широк спектар на компоненти, опрема и делови за замена со висок квалитет, за поправка и пристап до нивните автомобили, камиони и други возила, Каи нуди реконструирано тркало за алуминиум за алуминиум ОЕМ. Тој е дизајниран да го замени постојното фабричко тркало. Карактеристиките вклучуваат офсет од 18 x 8,5, 24мм, 5 портпари, 6 лага, шема на завртки од 5,5 инчи, машински и сребрени. Тоа одговара на вашата 2014-2018 Chevrolet Silverado 1500. Проверете дали е сигурен дека одговара на вашето возило. Гаранција : 5 години, ограничено. Kai 18 x 8,5 Преиспитано ОЕМ алуминиумско тркало, машинско и сребро, се вклопува во 2014-2018 Chevrolet Silverado 1500 18 x 8,5, 24мм офсет, 5 портпари, 6 лаг, 5,5 инчи, шема на завртки, машински и сребрени, направени од алуминиум. Ги исполнува сите федерални стандарди за безбедност на моторот. Не е потребно дупчење за инсталација. Не се потребни измени за инсталација. Директно вклопување замена за вашето возило. Иста форма се вклопува и функционира како ОЕ. Гаранција : 5 години, ограничено. Заврши ореви и централното капаче не се вклучени. Проверете го големиот избор на делови што се достапни за вашето возило.

R

Им се допаѓа и на купувачите