.

.

Скоч, М35548Х50, Кутија - Запечатување Лента 355, Ролна, Јасно

Скоч, М35548Х50, Кутија - Запечатување Лента 355, Ролна, Јасно

DEN 1.00
Износ

Скоч Кутија-Лента за запечатување 355 е лента за пакување со супериорни перформанси што се користи за запечатување, спојување, рекоперација и други барања за пакување. Леплива лента со високи перформанси, синтетичка гума се одликува со силна подлога отпорна на триење и многу конзистентен систем за лепило чувствителен на притисок, топло топење. Оваа лента за запечатување кутии може да се печати по нарачка за да обезбеди сигурност и/или брендирање. Дизајнот со запечатување картон обезбедува висококвалитетни, конзистентни перформанси со лесно одмотување. Временски докажаната конструкција обезбедува високи перформанси во широк спектар на средини и апликации. Скоч Кутија-Лента За Запечатување 355, Јасна, 1 / Ролна (Количина) леплива лента со Високи перформанси, синтетичко-гумена лента. Лента за запечатување кутија може да се печати по нарачка. Силна поддршка отпорна на триење. Висококвалитетни, конзистентни перформанси со лесно одмотување. Користете во широк спектар на средини и апликации.

R

Им се допаѓа и на купувачите