.

.

Глобални делови дистрибутери на грејач јадро

Глобални делови дистрибутери на грејач јадро

DEN 538.72
Износ

Грејачот јадра ја пренесуваат топлината од системот за ладење на моторот во внатрешноста на возилото. Куќиштето на термостат и местата за вода се врски што пренесуваат течноста за ладење помеѓу радијаторот и блокот на моторот и генерално го сместуваат термостатот. Makebody & Trimengine1984-1988 Pontiac Fierobase, SE, Sport2.5 L L4 - Gas1985-1988 Pontiac Fieroformula, GT2.8 L V6 - гас дизајниран да се сретне или да ги надмине OE одговара, форма и функција. Тестирана издржливост на секој нов дизајн. Замена на директно вклопување. Издржлива, квалитетна пластична конструкција.

R

Им се допаѓа и на купувачите