.

.

Дурацел ПРОЦЕЛ Алкални 9В Батерии ЗА Аларм За Чад, Радио, Безбедносен Систем, Предавател, Микрофон , Пумпа За Инфузија-9В

Дурацел ПРОЦЕЛ Алкални 9В Батерии ЗА Аларм За Чад, Радио, Безбедносен Систем, Предавател, Микрофон , Пумпа За Инфузија-9В

DEN 223.84
Износ

Овие алкални батерии од 9 волти работат сигурно во температурни екстреми од негативни 20 Степени Целзиусови до 54 Степени Целзиусови. Сигурен по 10 години складирање. Идеален за пумпи за инфузија, безжични микрофони, аларми за чад, радија, преносни предаватели и безбедносни резервни системи. Тип На Производ-Батерија. Големина на батеријата-9 V. Земја На Потекло - Сад. Рециклирани-Не. Производител-Дурасел Ад. Производ Линија-PROCELL. Апликација/употреба-Инфузија пумпа. Производител Дел Број-PC1604 BKDCT. Производителот Веб Адреса-http : // . Хемија На Батеријата - Алкална. Зелен Индикатор-Ј.

R

Им се допаѓа и на купувачите