.

.

Земјиште o'lakes 2% со намалено масно млеко, пивце

Земјиште o'lakes 2% со намалено масно млеко, пивце

DEN 0.67
Износ

Млеко, 2% намалено маснотии 1 ПТ (473 мл) 37% помалку маснотии од редовното млеко. Витамин А & Д. 2% млеко. Одличен извор на калциум. Редовното млеко содржи 8 g маснотии по порција, овој производ содржи 5 g маснотии по порција. Продолжете со ладење 33-40 степени F. за најдобар квалитет, користете во рок од 7-10 дена по отворањето. 1 ПТ (473 мл) Френклин Парк, ИЛ 60131 800-328-1174 2005 Дин Фудс, АД млеко, 2% намалена маст. 37% помалку маснотии од редовното млеко. Витамин А & Д. 2% млеко. Одличен извор на калциум. Редовното млеко содржи 8 g маснотии по порција, овој производ содржи 5 g маснотии по порција.

R

Им се допаѓа и на купувачите